در مورد راز های موفقیت در هر کار و حرفه بسیار شنیده و خوانده ایم اما در ادامه این مقاله به بررسی آفات و موانع ذهنی می پردازیم که در مسیر معمار و طراح دکوراسیون داخلی موفق قرار می گیرند و آینده او را به خطر می اندازند.
۱- من به اندازه کافی میدانم
بزرگترین دشمن نه تنها برای معماران، بلکه برای تمام کسانیکه در دوران حاضر فعالیت اقتصادی می کنند توهم دانستن و تسلط بر تمام جوانب است. اینکه چند کار خوب و مطرح بعنوان یک شرکت دکوراسیون داخلی در تهران انجام داده ایم که مورد اقبال عموم و منتقدین قرار گرفته نباید ما را متوهم کند. آنچه مهم است ادامه دادن این روند و بروز کردن طراحی به همراه درک تغییرات سلایق مشتری ها در چهارچوب زمان است.
این برتری با سکون بدست نمی آید بلکه باید با خواندن مقالات، کتاب های متعدد، نشریات، شرکت در همایش ها و نمایشگاه ها همواره درصدد ارتقا سواد و آشنایی با پیشرفت ها و سبک های جدید باشیم.
۲- ترس از ناشناخته ها:
آیا از ناشناخته ها و اینکه چطور ممکن است طراحی شما را تحت تاثیر قرار دهند می هراسید؟ آیا قادر هستید ایدهایتان را بر روی کاغذ بیاورید؟ آیا طراحی شما در عمل آنطور که تصور می کردید پیاده می شود؟
تا زمانیکه دست بکار نشوید پاسخ این سوالات را نخواهید یافت. پروسه طراحی آن چیزیست که طرح و ایده شما را در یک شرکت معماری در تهران به واقعیت تبدیل می کند. پروسه پیش نویس کردن و حبس کردن افکار در ذهن منجر به ایجاد فایل های دست نخورده ای می شود که تاثیری جز افسردگی به همراه ندارد.
۳- اونها عقلشون نمی کشه!
هرکسی مطابق مسائل، آموزه ها و خاطراتی که در مسیر زندگی در ذهنش تاثیر گذاشته اند، سلایق و علایق متمایزی در مورد کار طراح دکوراسیون داخلی در تهران دارد. به همین دلیل اینکه سلیقه و طرح ما مورد پسند کارفرمایان واقع نشود نباید ما را خشمگین یا دلسرد کند.
در حالی که نگرش و اعتبار حرفه ای شما بعنوان یک طراح داخلی در تهران رو به زوال است ، همسالان شما جلوتر از شما حرکت می کنند. از ابتدای آموزش معماری ، بارها و بارها بازنگری و طراحی مجدد بخشی جدایی ناپذیر بوده و در نهایت همان چیزی است که یک ایده مناسب را پیشنهاد می دهد. پس آنچه بدون اینکه متوجهش باشید شما را به نمونه موفق معمار و طراح دکوراسیون داخلی در تهران تبدیل می کند، همین درک تفاوت های سلیقه ها و دیدگاه هاست.